Το άλλο πρόσωπο του Πατσαλίδη - 'Μέχρι... που έβγαλε την τελευταία της ανάσα... εκρατούσα την αγκαλιά' - VIDEO

Το άλλο πρόσωπο του Πατσαλίδη - 'Μέχρι... που έβγαλε την τελευταία της ανάσα... εκρατούσα την αγκαλιά' - VIDEO

Και όμως ο 'πάντα χαμογελαστός' Λούης Πατσαλίδης αλλάζει ύφος όταν περιγράφει 'Μέχρι την τελευταία στιγμή που έβγαλε την τελευταία της ανάσα ήμουν δίπλα της εκρατούσα την αγκαλιά'. 

Ο Λούης Πατσαλίδης την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, δίνει μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ''Τετ α τετ". 

Ο παρουσιαστής του ''Λούης Night Show'' που αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό για το χιούμορ και την ζωντάνια του, αλλάζει για λίγο ύφος, μιλώντας για την ζωή του, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν σταθμός στην πορεία του. 

Ο Λούης Πατσαλίδης σοβαρός και χωρίς το ''πονηρό'' και ''αστείρευτο'' του χαμόγελο αναλύει την επαγγελματική του ζωή πριν την τηλεόραση περιγράφοντας πόσο άσχημα ένιωθε ως τραπεζικός υπάλληλος. 

Τέλος αναφέρεται στην μητέρα του, την οποία αποκαλεί βράχο και δεν διστάζει να αναφερθεί στις τελευταίες της ώρες, κατά τις οποίες βρισκόταν στο πλευρό της: 'Μέχρι την τελευταία στιγμή που έβγαλε την τελευταία της ανάσα ήμουν δίπλα της εκρατούσα την αγκαλιά, εμιλούσα της και έλεγά της όσα ήθελα να της πω στο αυτί'.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής: 

https://www.youtube.com/watch?v=4wsKoxHsl4E

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE