Η Αλέξις Ρεν στην πιο καυτή της φωτογράφιση (pics)

Η Αλέξις Ρεν στην πιο καυτή της φωτογράφιση (pics)

Σε «rookie of the year», στο πιο αποκαλυπτικό και δροσερό πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι δηλαδή, αναδείχθηκε η Αλέξις Ρεν για το φετινό τεύχος του «Sports Illustrated» με τα μαγιό.

Η καλλονή με τις πλούσιες αναλογίες και τις καμπύλες, που ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, ψηφίστηκε από το κοινό ως το πιο αισθησιακό πλάσμα και όχι άδικα. Μαζί με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, στη δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογράφιση που είχε κάνει η Αλέξις.

Η 21χρονη ποζάρει ολόγυμνη και με καυτό μαγιό, σε αμμουδερές παραλίες, παίζοντας με το φακό και την άμμο. Τα βλέμματα κλέβουν τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της και το πλούσιο μπούστο της.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE