ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς αντί Εθνικού Συμβουλίου

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς αντί Εθνικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στις 8.30πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 9πμ τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, στις 9.45πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, στις 10.15πμ τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 10.45πμ τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, στις 11.15πμ τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργο Περδίκη και στις 11.45πμ τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου.

Λόγω κωλύματος της Προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένης Θεοχάρους στις 21 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Θεοχάρους θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, στις 9.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE