Ο Λιανός εξομολογείται στον Λούη τους ενδοιασμούς του για το Survivor - VIDEO

Ο Λιανός εξομολογείται στον Λούη τους ενδοιασμούς του για το Survivor - VIDEO

Και όμως ο Λιανός μοιράστηκε με τον Λούη και τους τηλεθεατές της εκπομπής του, όλα όσα τον κρατούσαν μακριά... από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός, την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται στο επεισόδιο του ''Λούης Night Show''.

Ο παρουσιαστής που είδαμε να ξεδιπλώνει το χιούμορ του στην ελληνική τηλεόραση σε πάμπολλες εκπομπές μεταβαίνει στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάζει τον Σάκη Τανιμανίδη, που θα παρουσιάζει το Survivor, όπως χαρακτηριστικά είπε με το γνωστό του χιούμορ στον Λούη Πατσαλίδη.

Και όμως ο Λούης Πατσαλίδης τον ρώτησε μεταξύ αστείου και σόβαρού τι αφήνει πίσω του και ο Λιανός απάντησε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=bJM7YY3c6KM&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».