Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Ο 19χρονος που σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο δικαστής έδωσε εντολή για την προφυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν ο δικαστής του ζήτησε να επιβεβαιώσει το όνομά του.

https://www.youtube.com/watch?v=gDG_TOs9sf4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE