Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Ο 19χρονος που σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο δικαστής έδωσε εντολή για την προφυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν ο δικαστής του ζήτησε να επιβεβαιώσει το όνομά του.

https://www.youtube.com/watch?v=gDG_TOs9sf4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE