Ο Τσιολής αποχαιρετά τον Πεττεμερίδη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Τσιολής αποχαιρετά τον Πεττεμερίδη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Τσιολής επέλεξε να αποχαιρετήσει και διαδικτυακά τον Νεκτάριο Πεττεμερίδη, με μια φωτογραφία από την βόλτα τους με τα ποδήλατα.

Το πρωί της Παρασκευής, 16 Φεβρουαρίου, έφυγε από τη ζωή ο ποδηλάτης του Κεραυνού, Νεκτάριος Πεττεμερίδης, ο οποίος είχε παρασυρθεί στις 4 Φεβρουαρίου από διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο του Αγίου Σωζόμενου και έκτοτε πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του Super FM, Κωνσταντίνος Τσιολής, ο οποίος ήταν φίλος με τον άτυχο άντρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή φωτογραφία των δύο αντρών από την βόλτα τους με τα ποδήλατα.

Στην λεζάντα που τη συνόδευσε έγραψε: “Καλό παράδεισο φάτσα μου”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE