Τιμήθηκε ο οδηγός λεωφορείου που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ-«Έκανα το αυτονόητο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τιμήθηκε ο οδηγός λεωφορείου που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ-«Έκανα το αυτονόητο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής τίμησε τον οδηγό λεωφορείου Κώστα Τάνο που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης τίμησε το πρωί της Παρασκευής (16/2) τον Κώστα Τάνο, οδηγό λεωφορείου που βρήκε και παρέδωσε σε ηλικιωμένο συμπολίτη μας το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπο της Βουλής Λουκά Φουρλά, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η ενέργεια του κ. Τάνου, αποτελεί πράξη ανεκτίμητης αξίας σε μια κοινωνία που υποφέρει, και στέλνει θετικά μηνύματα.

«Θεώρησα ότι έκανα το αυτονόητο, είπε ο κύριος Τάνος», ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Βουλής για την τιμή και προσθέτοντας πως νιώθει ότι έκανε το πιο απλό που μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος που βιώνει όλα αυτά που βιώνει σήμερα ο τόπος μας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE