ΠΑΦΟΣ: Δυόμιση χρόνια στη φυλακή 26χρονος για ναρκωτικά

ΠΑΦΟΣ: Δυόμιση χρόνια στη φυλακή 26χρονος για ναρκωτικά

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, την Παρασκευή (16/2) σε 26χρονο για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αδίκημα διαπράχθηκε στις 21.8.2017 στην Επαρχία Πάφου όταν 290 γραμμάρια κάνναβης εντοπίστηκαν σε ανοικτό χώρο στην Επαρχία Πάφου από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου.

Ακολούθως η ΥΚΑΝ προχώρησε στην σύλληψη του 26χρονου Ε/κ μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE