Εικόνες από κάθε γωνιά της Κύπρο που μαγεύουν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες από κάθε γωνιά της Κύπρο που μαγεύουν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ομάδα ανθρώπων, με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη φωτογραφία και την αγάπη για την Κύπρο, μοιράζονται όμορφες εικόνες του τόπου μας καθημερινά.

Στο Facebook, υπάρχει μια ομάδα με 40 χιλιάδες μέλη με το όνομα “Τοπία της Κύπρου / Landscapes of Cyprus”, στην οποία χρήστες δημοσιεύουν φωτογραφίες από κάθε γωνιά του νησιού μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του.

Έτσι, ανάμεσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, κάθε μέλος της ομάδας, είτε δημοσιεύει είτε όχι φωτογραφίες, έχει τη δυνατότητα να ξεφεύγει για λίγο και να θαυμάζει όμορφες εικόνες, που μερικές φορές αγγίζουν τα όρια του παραμυθιού.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες από την ομάδα:

*Φωτογραφίες από ομάδα του Facebook "Τοπία της Κύπρου / Landscapes of Cyprus"

Χ.Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.