Για μήνες απλήρωτος, αλλά με Πετρίδη άλλαξαν πράγματα

Για μήνες απλήρωτος, αλλά με Πετρίδη άλλαξαν πράγματα

Μία εκ των ομάδων όπου αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πανίκος Σπύρου ήταν ο ΑΠΟΕΛ.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Super Sport FM «Όλα Μάλε», όπου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρθηκε για τον χαρακτήρα του και το πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ λέγοντας τα εξής:

«Ήμουν λίγο ιδιόρρυθμος σαν χαρακτήρας., όταν πήγαινα κάπου που δεν μου άρεσε, έφευγα. Στο ΑΠΟΕΛ πήγα από την ΕΝΠ, έμεινα απλήρωτος εφτά μήνες. Έκανα καλή χρονιά, αλλά μετά άλλαξε η διοίκηση, πήγε ο κ. Πετρίδης και άλλαξαν πολλά πράγματα. Θυμάμαι πως έπαιζα με τον Γκόγκιτς και ήταν σαν τον πρόεδρο. Πήγαινε να πάρει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια για να πληρωθούμε. Δεν είχα παράπονο όμως από το ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε επίσης:

Ο μοναδικός Κύπριος παίκτης που άλλαξε τόσους πολλούς προπονητές (pic)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE