ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ολόκληρη πόλη ‘βούλιαξε’ στη βροχή – Πλημμύρισαν σπίτια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ολόκληρη πόλη ‘βούλιαξε’ στη βροχή – Πλημμύρισαν σπίτια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σφοδρή είναι η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Κύπρο, οι καταρρακτώδεις βροχές και οι δυνατοί ανέμοι προκαλέσαν τεράστια προβλήματα κυριώς σε Πάφο και Λεμεσό.

Οι Αρχές λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε από το βράδυ της Παρασκευής (16/02) στην πόλη και στην επαρχία της Λεμεσού, τέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση.

Τα τηλέφωνα στη Αστυνομία Λεμεσού πήραν «φωτιά» ενώ οι κλήσεις στην Πυροσβεστική αφορούσαν περιπτώσεις άντλησης νερών από υποστατικά, ρυμούλκησης ακινητοποιημένων οχημάτων και άνοιγμα οχετών.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Λεμεσού πλημμύρισαν καθιστώντας κάποιους από αυτούς απροσπέλαστους.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν  στο Facebook μιλούν από μόνες τους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Κεττής: 'Κανένα πρόβλημα από τις βροχές στις άλλες Επαρχίες'

Ο χώρος σταθμεύσης του Μόλου μετατράπηκε σε λίμνη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν και να εγκλωβιστούν όλα τα όχημα που ήταν σταθμευμένα το βράδυ.

Σε «Βενετία» με... ποτάμια μετατράπηκαν κυρίες οδικές αρτηρίες.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει δεχθεί κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια στις περιοχές Κολόσσι, Τραχώνι και Ζακάκι.

Επίσης έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει λόγω των στάσιμων νερών.

Φωτογραφία απο το κέντρο της πόλης. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού και η Αστυνομία, βρίσκεται επί ποδός από τα ξημερώματα ενώ σχεδόν όλα τα περίπολα είναι στους δρόμους για να βοηθήσουν του πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες από χρήστες του Facebook.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE