ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε πριν ένα 10ήμερο ο 57χρονος – Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε πριν ένα 10ήμερο ο 57χρονος – Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του άτυχου 57χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, στο σπίτι τους στο Καϊμακλί.

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, η οποία διενήργησε την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 57χρονου άντρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μέσα στο σπίτι του στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την κα. Αντωνίου, ο 57χρονος, ελληνοκυπριακής καταγωγής, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος άντρας, υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Επίσης, όπως σημείωσε η κα. Αντωνίου, ο 57χρονος, φαίνεται να έχασε τη ζωή του, 10 με 12 ημέρες πριν εντοπιστεί νεκρός την Παρασκευή 16/2.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι, τον άτυχο 57χρονο, εντόπισε η Αστυνομία μέσα στο σπίτι του, μετά από πληροφορία που δόθηκε από γείτονά του, για δυσάρεστες οσμές που αναδύονταν.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE