Στους 13 οι νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό

Στους 13 οι νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Yπουργός Εσωτερικών του Μεξικού Αλφόνσο Ναβαρέτε, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές δικαστικές αρχές.

Το ελικόπτερο που μετέφερε ανώτατους αξιωματούχους κατευθυνόταν στην περιοχή που επλήγη περισσότερο από τον σεισμό των 7,2 βαθμών που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πολιτεία Οαχάκα.

"Ανασύραμε από το σημείο τα πτώματα 12 ανθρώπων: πέντε γυναικών, τεσσάρων ανδρών, δύο μικρών κοριτσιών και ενός αγοριού. Αλλο ένα πρόσωπο που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Χαμιλτεπέκ υπέκυψε στα τραύματά του" ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί επίσης 15 τραυματίες. Νωρίτερα, ο Ναβαρέτε δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa ότι ο ίδιος και ο κυβερνήτης της Οαχάκα Αλεχάντρο Μουράτ δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE