Έχασε ευκαιρία να περάσει μόνη 5η η Μονπελιέ, νίκες για Σεντ Ετιέν και Τρουά

Έχασε ευκαιρία να περάσει μόνη 5η η Μονπελιέ, νίκες για Σεντ Ετιέν και Τρουά

Η Μονπελιέ απώλεσε την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκινγκάμπ και είναι ισόβαθμη με τη Ναντ στους 38.

Η Μονπελιέ δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση της με την Γκινγκάμπ και έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με πέναλτι, για να έρθει η ισοφάριση από τον Σίο στο 74ο λεπτό, με το ματς να μην αλλάζει ως το τέλος. Η Μονπελιέ ισοβαθμεί στους 38 μαζί με τη Ναντ στην 5η θέση.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Σεντ Ετιέν με γκολ του Μπέριτς στον 79ο λεπτό ανεβαίνοντας αισθητά στη βαθμολογία με το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στην Ανζέ.

Αυτή ήταν η 3η νίκη στα τελευταία 4 ματς για να φτάσει τους 33 πόντους και την 11η θέση.

Στο πιο χορταστικό παιχνίδι από αυτά που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, η Καέν ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεν, με την φιλοξενούμενη να πιάνει τους 35 και την 7η θέση μαζί με την Μπορντό.

Σημαντικό τρίποντο για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε στο φινάλε του ματς η Τρουά, 1-0 την Μετς με γκολ του Νιανέ στο 88′.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (16/02)
Μονακό-Ντιζόν 4-0
(13’ Κεϊτά, 69’ πεν. Φαμπίνιο, 87’ Λόπες, 90+2′ Γκλικ)

Σάββατο (17/02)
Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο 5-2
(11’ Ντράξλερ, 21’ Νέιμαρ, 23’ Ντι Μαρία, 73’, 79’ Καβάνι – 6’ Αολου, 67’ Μπαοκέν)

Αμιάν-Τουλούζ 0-0

Ανζέ-Σεντ Ετιέν 0-1
(79′ Μπέριτς)

Καέν-Ρεν 2-2
(6′ Κρίβελι, 85′ Ντα Σίλβα – 9′, 21′ Σακχό)

Τρουά-Μετς 1-0
(88′ Nιάν)

Μονπελιέ-Γκινγκάμπ 1-1
(74′ Σίο – 29′ πεν. Ενγκμπαγκοτό)

Κυριακή (18/02)
Νις-Ναντ (16:00)
Λιλ-Λιόν (18:00)
Μαρσέιγ-Μπορντό (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (27η)

Παρασκευή (23/02)
Στρασβούργο-Μονπελιέ (21:45)

Σάββατο (24/02)
Τουλούζ-Μονακό (18:00)
Ντιζόν-Καέν (21:00)
Γκινγκάμπ-Μετς (21:00)
Λιλ-Ανζέ (21:00)
Ναντ-Αμιάν (21:00)
Ρεν-Τρουά (21:00)

Κυριακή (25/02)
Μπορντό-Νις (16:00)
Λιόν-Σεντ Ετιέν (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE