Βαρύ πένθος για πασίγνωστη παρουσιάστρια – Έχασε την μητέρα της

Βαρύ πένθος για πασίγνωστη παρουσιάστρια – Έχασε την μητέρα της

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει από το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02) η Χριστίνα Λαμπίρη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο και την κόρη της να της δίνουν δύναμη.

Από τη ζωή «έφυγε» η μητέρα της παρουσιάστριας , στην οποία είχε τεράστια αδυναμία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν στην εκπομπή της όταν της τηλεφώνησαν για τη δυσάρεστη είδηση, και όσοι την είδαν,περιγράφουν πώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα, και την Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή της θα αντικαταστήσει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE