Έξοδος στα μπουζούκια για Τιμούρ (με ποιον γιόρτασε;)

Έξοδος στα μπουζούκια για Τιμούρ (με ποιον γιόρτασε;)

Τα 50 του χρόνια γιόρτασε ο Σάββας Ττοούλας. Ο μάγειρας της Ανόρθωσης όταν μεσουρανούσε στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ βγήκε να διασκεδάσει με φίλους και ανάμεσα τους δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Τιμούρ Κετπάγια.

Τους δυο συνδέει στενή φιλία εδώ και χρόνια και διασκέδασαν μαζί στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Μακένζι Live.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την έξοδο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE