«Πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε»

«Πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε»

O Ρούμπεν Ράγιος ήταν ένα εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι με τον Ερμή και με τα δύο δικά του τέρματα κατάφερε να οδηγήσει κι αυτός με την σειρά του την Ανόρθωση στη νίκη.

Μετά το πέρας του αγώνα ο Ισπανός μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στις δηλώσεις του δήλωσε ότι θέλει ανάλογη συνέχεια και στα άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα και τα γκολ του: «Είμαστε χαρούμενοι. Το λέω πως όταν κάνουμε όλα όσα δουλεύουμε, πάντα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε. Μετά από καιρό που δεν σκόραρα είμαι χαρούμενος που έβαλα και βοήθησα την ομάδα. Πάντα η ομάδα είναι το πιο σημαντικό και χαίρομαι που βοήθησα».

Για την ΑΕΛ: «Ένα διαφορετικό παιχνίδι, με ίδιο στόχο. Πρέπει να δίνουμε περισσότερα, να διορθώσουμε λάθη να βελτιωθούμε και να πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE