ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος είχε και 'μοίραζε' παιδικό πορνογραφικό υλικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος είχε και 'μοίραζε' παιδικό πορνογραφικό υλικό

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με το Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν την Κυριακή 18/2 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 34χρονου από την επαρχία Λεμεσού. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και μια συσκευή αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, για να τύχουν δικανικής εξέτασης. 

Σε προκαταρτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στην παρουσία του 34χρονου, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Ο 34χρονος συνελήφθη για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE