Πήρε φόρα με τον ΑΠΟΕΛ και… συνεχίζει!

Πήρε φόρα με τον ΑΠΟΕΛ και… συνεχίζει!

Ο Γάλλος επιθετικός της Πάφου, Κέβιν Μπεριγκό, «άνοιξε λογαριασμό» στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, πετυχαίνοντας δύο γκολ και έδειξε πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Πάφου.

Επιβεβαίωσε την κλάση του και στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα, όπου χωρίς είναι εντυπωσιακός, σκόραρε ήδη ένα γκολ στο 24ο λεπτό με το οποίο η ομάδα του πήρε προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας ήδη τα τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα (σσ. έχει μία ακόμα συμμετοχή ως αλλαγή για μερικά λεπτά, στο ματς με την Ανόρθωση).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE