«Πυροβολεί» τους… «μεγάλους»!

«Πυροβολεί» τους… «μεγάλους»!

Δεν αναφερόμαστε σε άλλον εκτός από το νεαρό επιθετικό του Εθνικού Άχνας, Αντρέα Ηλία. Αυτό που συμβαίνει με τον μικρό είναι απίστευτο.

Κατάφερε να σκοράρει και τα τρία τέρματα που έχει φέτος σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως οι Ανορθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Άρπαξε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τις μεγάλες αλλαγές στον Εθνικό Άχνας και δείχνει τις επιθετικές του αρετές, με τον Κίκη Φιλίππου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας ακόμα ένα περιουσιακό του στοιχείο να παίρνει αξία μετά τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εθνικού να τελιώνουν την άλλη εβδομάδα, όμως οι επερχόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων, θα τον κρατήσουν στην «πρίζα», αφού θέλει να εξαργυρώσει τις καλές του εμφανίσεις, με μία κλήση στο συγκρότημα του Νίκου Ανδρονίκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE