ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Νέα σύλληψη του 37χρονου – Βρέθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των εκτελεστών

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Νέα σύλληψη του 37χρονου –  Βρέθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των εκτελεστών

Συνελήφθη ξανά για την δολοφονία του Έρνεστ Λεωνίδη, το βράδυ της Κυριακής 18/2, ο 37χρονος Λετονός, ενώ να σημειωθεί ότι έχουν εξασφαλισθεί τα στοιχεία του ενός εκ των τριών εκτελεστών.

Αργά το βράδυ της Κυριακής 18/2, συνελήφθη 37χρονος Λετονός, ο οποίος είχε συλληφθή ξανά στις 11 Φεβρουαρίου και είχε αφεθεί αργότερα ελεύθερος. 

Ο 37χρονος οδηγείται στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας 19/2 ενώπιον Δικαστηρίου για νέα αίτηση προσωποκράτησης.

Επίσης, να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, εξασφάλισε τα στοιχεία του ενός εκ των τριών εκτελεστών.

Πρόκειται για 31χρονο Γεωργιανό, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.