Survivor: Άρχισε το 'θάψιμο' της Σπυροπούλου – Παρασκήνια και στους μαχητές –VIDEO

Survivor: Άρχισε το 'θάψιμο' της Σπυροπούλου – Παρασκήνια και στους μαχητές –VIDEO

 ‘Η Κωνσταντίνα μιλάει όποτε της συμφέρει να μιλήσει’, ανάφερε μια απο τις συμπαίκτριες της.

Μετά τους τσακωμούς και το ψυχρό κλίμα που επικρατεί εδώ και μέρες στο στρατόπεδο των μαχητών, κάτι φαίνεται να χαλάει και στην ομάδα των διάσημων.

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί την Δευτέρα 19/2, τόσο η Κατερίνα Δαλάκα, όσο και η Ξένια των REC, σχολιάζουν αρνητικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Επίσης, ο Θοδωρής από την ομάδα των μαχητών, αναφέρει ότι στην ομάδα του υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο.

Να σημειωθεί ότι στο νέο επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα νέο έπαθλο.

Δείτε το τρέιλερ πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE