Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό

Σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς σήμερα το πρωί, με πολλούς κατοίκους να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Το επίκεντρο του σεισμού των 6,1 βαθμών εντοπίστηκε στα 43 χλμ. ανατολικά της πολιτείας Οαχάκα και το βάθος του στα 10 χλμ., σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE