Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό

Σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς σήμερα το πρωί, με πολλούς κατοίκους να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Το επίκεντρο του σεισμού των 6,1 βαθμών εντοπίστηκε στα 43 χλμ. ανατολικά της πολιτείας Οαχάκα και το βάθος του στα 10 χλμ., σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.