ΛΕΜΕΣΟΣ: Τo τροχαίο που συγκλόνισε το Παγκύπριο με θύμα τον 10χρονο Αντρέα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τo τροχαίο που συγκλόνισε το Παγκύπριο με θύμα τον 10χρονο Αντρέα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Αντρέας Παναγιώτου, θα γιόρταζε τα 11α γενέθλιά του.

Στις 14 Μαρτίου 2017, δυστυχώς ο 10χρονος τότε, Αντρέας Παναγιώτου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο έξω από το σπίτι του, στην οδό Κωστή Παλαμά στην Μέσα Γειτονιά.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το 10χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονος, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Μαζί με το 10χρονο υπήρχε και δεύτερο παιδί, το οποίο ωστόσο δεν διασταύρωσε.

Το τροχαίο που στοίχησε την ζωή του Αντρέα, είχε συγκλονίσει τότε το παγκύπριο. 

Στην σελίδα ‘Αδικοχαμένα νιάτα’ , με αφορμή τα γενέθλια του 10χρονου, έγινε σχετική ανάρτηση στις 17/2 όπου αναφέρει πως: ‘Σαν σημερα ηρθε στην ζωη ενας ομορφος αγγελος ο Ανδρεας γιος της φιλης μας Χ.Μ δυστηχως ομως ο κυκλος της ζωης του εκλεισε 10 χρονια μετα. Εφυγε απο τροχαιο. Χρονια αιωνια αγγελικα Ανδρεα μου. 17/02/07 - 14/03/17’.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE