Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Μάζεψε αρκετά ο Ιδιάκεθ και ξεκινάει την εμπέδωση

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία και δη στο Μακάρειο Στάδιο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Δόξας Κατωκοπιάς απέναντι στην Πάφο FC για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 18:00, στα πλαίσια της τελευταίας, 26ης, αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο Παφιακό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την ομάδα της Λάρνακας από το να αποδράσει από το γήπεδο της Πάφου με το τρίποντο, ευελπιστώντας ότι την ώρα που θα μπαίνει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι, η Ανόρθωση θα έχει βαθμολογικές απώλειες στο Τσίρειο Στάδιο από την ΑΕΛ, για να μπορέσει με νίκη η ΑΕΚ να βρεθεί αυτή στην 3η θέση με το τέλος της πρώτης φάσης του μαραθωνίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παρακολουθώντας χθες από το γήπεδο την Πάφο FC, σαφέστατα έχει μαζέψει μπόλικες σημειώσεις για την προσεχή αντίπαλο της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Άλλο η Πάφος FC με τον προηγούμενο προπονητή της, Λούκα Έλσνερ, και αλλαγμένη είναι το τελευταίο διάστημα με τον Στίβεν Πρέσλι.  Κάτι που φάνηκε, έστω και με ισοπαλία, στο χθεσινό παιχνίδι, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να σημειώνει και αυτά που τον εντυπωσίασαν από την Πάφο FC, αλλά και τα αδύνατα της σημεία της Παφίτικης ομάδας.

Όλα αυτά που έχει πάρει από τον τρόπο παιχνιδιού της Πάφου FC ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, θα τα δουλέψει με τους παίκτες του τη βδομάδα που θα διανύσουμε, ούτως ώστε η Λαρνακιώτικη ομάδα να μπορέσει την ερχόμενη Κυριακή να φέρει εις πέρας τη δύσκολη της αποστολή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE