Δίνει Μπέιλ και 113 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει!

Δίνει Μπέιλ και 113 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ, αλλά προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Τσέλσι και τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των Μαδριλένων και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Το όνομα του Μπέιλ, μάλιστα, «παίζει» σε αρκετά σενάρια ως αντάλλαγμα για να αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Έχει ακουστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τότεναμ, στο πλαίσιο συμφωνίας για τη μετακίνηση του Χάρι Κέιν στη «βασίλισσα» και τώρα ρεπορτάζ της «Daily Express» αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον Μπέιλ στην Τσέλσι, προσφέροντας και 113 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν δικό τους το προσεχές καλοκαίρι τον Αζάρ.

Ο Βέλγος έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2019, ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη Ρεάλ, τονίζοντας ότι θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE