Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου λόγω εκρήξεων από ηλεκτρική βλάβη

Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου λόγω εκρήξεων από ηλεκτρική βλάβη

Στην εκκένωση του σταθμού Pontoon Dock DLR στο Λονδίνο προχώρησε τη Δευτέρα η βρετανική αστυνομία, μετά από εκρήξεις που σημειώθηκαν λόγω ηλεκτρικής βλάβης.

Σε αρχικό στάδιο υπήρξαν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα, όμως πολύ γρήγορα έγινε έλεγχος στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι οι εκρήξεις προέρχονταν από βραχυκύκλωμα του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Νωρίτερα ωστόσο, είχε βγει διαταγή να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις από τους πολίτες και το προσωπικό, ενώ ο σταθμός έμεινε κλειστός για αρκετή ώρα, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι οι εκρήξεις προήλθαν από ηλεκτρική βλάβη και ενημέρωσε ότι δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE