Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου λόγω εκρήξεων από ηλεκτρική βλάβη

Λονδίνο: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου λόγω εκρήξεων από ηλεκτρική βλάβη

Στην εκκένωση του σταθμού Pontoon Dock DLR στο Λονδίνο προχώρησε τη Δευτέρα η βρετανική αστυνομία, μετά από εκρήξεις που σημειώθηκαν λόγω ηλεκτρικής βλάβης.

Σε αρχικό στάδιο υπήρξαν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα, όμως πολύ γρήγορα έγινε έλεγχος στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι οι εκρήξεις προέρχονταν από βραχυκύκλωμα του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Νωρίτερα ωστόσο, είχε βγει διαταγή να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις από τους πολίτες και το προσωπικό, ενώ ο σταθμός έμεινε κλειστός για αρκετή ώρα, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι οι εκρήξεις προήλθαν από ηλεκτρική βλάβη και ενημέρωσε ότι δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE