Γονείς τέρατα - Εξέδιδαν την 9χρονη κόρη τους για 25 ευρώ

Γονείς τέρατα - Εξέδιδαν την 9χρονη κόρη τους για 25 ευρώ

Σε κατ' οίκον περιορισμό και άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να πλήρωσαν για να συνευρεθούν με το μικρό κορίτσι

Οι γονείς ενός κοριτσιού εννέα ετών ετέθησαν σε κατ΄οίκον περιορισμό από τους καραμπινιέρους, σε χωριό λίγο έξω από το Παλέρμο της Σικελίας.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ζευγάρι υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται, έναντι είκοσι πέντε ευρώ για κάθε σεξουαλική συνεύρεση. Εκτός από το ζευγάρι, σε κατ΄οίκον περιορισμό έχουν τεθεί και δυο άνδρες οι οποίοι, σύμφωνα με τον Τύπο, είχαν πληρώσει για να συνευρεθούν με το κοριτσάκι, σε υπαίθρια περιοχή έξω από το χωριό.

Άλλες φορές, το ζευγάρι φέρεται να υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας.

Το θύμα, με την βοήθεια ψυχολόγων, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του μάρτυρα και έδωσε επιπλέον στοιχεία, για την ασύλληπτη αυτή ιστορία, στους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE