Κανού (αλλαγή)

Κανού (αλλαγή)

Είναι αλήθεια ότι ο Κανού από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι στο «αιώνιο» ντέρμπι έδωσε άλλο χαρακτήρα στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Ο Βραζιλιάνος μέσος, βοήθησε στον μέγιστο βαθμό στο να αναπτύσσεται πιο σωστά η Ομόνοια από τον άξονα, στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Σε γενικές γραμμές ο Κανού έδωσε πολλές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής κάτι που θα χρειαστούν οι «πράσινοι» στα επόμενα παιχνίδια.

Πάντως με την εμφάνιση του στο Σαββατιάτικο ντέρμπι, ο Κανού άρχισε να «χτυπάει» δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας για τα επόμενα παιχνίδια, φυσικά το πιο σημαντικό όμως είναι ο μέσος των «πρασίνων» να κρατήσει μια σταθερότητα στην απόδοση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE