Εντυπωσιάζει ο Κύπριος παίκτης που ανδρώθηκε στην ΑΕΚ! Η κίνηση που είναι στα σκαριά

Εντυπωσιάζει ο Κύπριος παίκτης που ανδρώθηκε στην ΑΕΚ! Η κίνηση που είναι στα σκαριά

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Ένας παίκτης που ξεκίνησε να έχει στραμμένα τα μάτια πάνω του από άλλες ομάδες είναι ο μέσος του ΑΣΙΛ Λύσης, Χριστόφορος Κούρτης.

Παίκτης, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Βέσκο Μιχαήλοβιτς, στο πρόσφατο παιχνίδι του ΑΣΙΛ Λύσης, με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών στο ΓΣΠ, στη λευκή ισοπαλία.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 05 Νοεμβρίου 1996, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ Λάρνακας, εντούτοις, με την παρουσία του στον ΑΣΙΛ ξεκίνησε να κερδίζει εντυπώσεις…

Το συμβόλαιο του Κούρτη ολοκληρώνεται με τον ΑΣΙΛ με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εντούτοις, οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσιάζονται έτοιμοι άμεσα να προχωρήσουν σε επαφές μαζί του για να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας, μιας και ήδη ξεκίνησε φημολογία περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE