Πέθανε ξανά ο Stallone 18 μήνες μετά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ξανά ο Stallone 18 μήνες μετά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθαναν για ακόμα μια φορά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον Sylvester Stallone, 18 μήνες μετά που τον ξαναπέθαναν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής “The Sun”(19/2), 18 μήνες μετά την εμφάνιση ψευδών ειδήσεων (hoaxes), που κατέκλεισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφεραν ότι ο Stallone βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, άρχισαν και πάλι να εμφανίζονται.

Τότε όπως αποδείχθηκε, οι ψευδείς ειδήσεις ήταν αποτέλεσμα φάρσας μιας ιστοσελίδας, γνωστή για την δημιουργία και διανομή “hoaxes” θανάτων διάσημων.

Ενάμιση χρόνο μετά τον “πρώτο θάνατο” του γνωστού ηθοποιού, με αφορμή μια αφίσα θαυμαστή του Stallone από την νέα του ταινία “Creed 2”, οι φήμες περί θανάτου φούντωσαν ξανά, ενώ δημιουργήθηκε σύγχυση ανάμεσα σε κόσμο που πίστευε ότι ήταν ήδη νεκρός από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Έτσι λοιπόν, τα μηνύματα για τον υποτιθέμενο χαμό του Stallone από καρκίνο του προστάτη, άρχισαν να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE