ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Προσοχή στους οδηγούς συστήνει η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Προσοχή στους οδηγούς συστήνει η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:30, την Δευτέρα (19/2), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος Ιδαλίου, ενώ λόγω του ατυχήματος η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση την Λευκωσία είναι προς το παρόν κλειστή (18:50).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δεν είναι σοβαρό, αλλά σε μεταγενέστερη ενημέρωση θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Πάντως, τόσο οι οδηγοί που περνούν από το σημείο, αλλά και όλοι οι χρήστες του οδικού δικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν το όριο ταχύτητας και να συμμορφώνονται με τις τυχόν υποδείξεις των αστυνομικών, αφού λόγω και της ημέρας, η τροχαία κίνηση είναι αυξημένη, ιδιαίτερα προς τις πόλεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE