Στο πρωτάθλημα το γέμισαν…

Στο πρωτάθλημα το γέμισαν…

Όπως καλά θα θυμάστε ο κόσμος του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα όταν το τριφύλλι νίκησε με 2-1, γέμισαν την κερκίδα στο Μακάρειο στάδιο.

Σίγουρα οι Διοικούντες της Λευκωσιάτικης ομάδας θα περιμένουν ανάλογο αριθμό οπαδών στο γήπεδο της πρωτεύουσας και την ερχόμενη Τετάρτη, έτσι ώστε να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές τους Ιβάιλο Πέτεφ να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη – ανατροπή και την πρόκριση.

Πάντως όλες οι ενδείξεις και οι προβλέψεις λένε ότι την Τετάρτη (21/2) το απόγευμα το Μακάρειο αναμένεται να φιλοξενήσει γύρω στις 3 χιλιάδες «πράσινους» οπαδούς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE