Τα… νεύρα του Πεπ μέσα στην φυσούνα (videos)

Τα… νεύρα του Πεπ μέσα στην φυσούνα (videos)

H αποβολή στου Ντελφ στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους στο ματς με τη Γουίγκαν έφερε και ένταση στην φυσούνα με πρωταγωνιστή τον Γκουαρδιόλα.

Ο Ντελφ αποβλήθηκε λίγα δεύτερα πριν το τέλος του α’μέρους στο ματς με τη Γουίγκαν και αμέσως μετά ακολούθησε ένταση στη φυσούνα. Πρωταγωνιστές σε αυτό το γεγονός οι προπονητές των δυο ομάδων, με τον Γκουαρδιόλα να είναι έντονα εκνευρισμένος με τον Πολ Κουκ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE