Πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης σε στιγμές χαλάρωσης (pic)

Πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης σε στιγμές χαλάρωσης (pic)

Ο Πορτογάλος φουτσταλιστής, Ούγκο Μάρτινς Ραμάδα, ο οποίος φόρεσε τις φανέλες της φουτσαλικής ΑΕΛ και της Ανόρθωσης αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα της ΑΕΚ Άθηνων.

Ο φωτογραφικός φακός του Themasports.com το βράδυ της Δευτέρας (19/2) εντόπισε τον Ούγκο Μάρτινς σε γνωστό μέρος της Ελλάδας, και δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να τον απαθανατίσει.

Όπως θα διακρίνεται κι εσείς από την πιο κάτω φωτογραφία που μας έστειλε ο συνεργάτης μας από την Ελλάδα, ο Ούγκο Μάρτινς απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με φίλους του σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE