ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξύπνησε με πόνους στο στήθος ο 37χρονος – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξύπνησε με πόνους στο στήθος ο 37χρονος  – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του άτυχου 37χρονου ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/02) στην Λεμεσό.

Νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν πως ο 37χρονος ένιωθε αδιαθεσία από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (19/02).

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 37χρονος είχε ενημερώσει την σύζυγό του για έντονος πόνους στο στήθος όμως δεν μετέβη στο νοσοκομείο.

Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/02), ενημέρωσε και πάλι την σύζυγό του πως δεν αισθανόταν καλά και είχε εκ νέου έντονο πόνο στο στήθος.

Η σύζυγος του άτυχου 37χρονου ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος 37χροος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθηκόντι ιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 37χρονου θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE