ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μετωπική σύγκρουση και απεγκλωβισμός από Πυροσβεστική

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μετωπική σύγκρουση και απεγκλωβισμός από Πυροσβεστική

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα (19/2) το απόγευμα στον δρόμο από το χωριό Αγία Μαρίνα προς χωριό Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με σημερινή (20/2) ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 17.21 χθες η Υπηρεσία έλαβε κλήση ότι υπήρξε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στον πιο πάνω δρόμο.

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ανταποκρίθηκαν ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδες διάσωσης και δύο πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος διάσωσης.

Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το πρώτο όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία ασθενοφόρων τοποθετήθηκε στο φορείο για μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακόμα ένα άτομο από το δεύτερο όχημα αποπαγιδεύτηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ξεχωριστό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την ασφάλεια της σκηνής και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβηκε το δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τετραήμερο από τις 06.00 της 16ης Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 20ης Φεβρουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 186 κλήσεις για βοήθεια , εκ των οποίων 56 αφορούσαν πυρκαγιές και 130 ειδικές εξυπηρετήσεις .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE