ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πιο παραγωγική συνεργασία με τον στρατό'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πιο παραγωγική συνεργασία με τον στρατό'

Μεγάλη σημασία αποδίδει στη συνεργασία «κυβέρνησης» με τις «τ/κ δυνάμεις ασφαλείας» ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν προσθέτοντας ότι αυτή θα γίνει ακόμη πιο παραγωγική.

Σε χθεσινή (19/2) συνάντηση του με τον «διοικητή» των «τ/κ δυνάμεων ασφαλείας» Γιλμάζ Γιλντιρίμ, ο κ. Ερχιουρμάν, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, είπε ότι η «κυβέρνηση» του ανέλαβε τα ηνία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ότι θα είναι δύσκολη η «διακυβέρνηση» αλλά στο τέλος θα υπάρξουν επιτυχίες.

Είπε ακόμα ότι η «κυβέρνηση» και ο «στρατός» μαζί θα καταφέρουν να πετύχουν όσα έχει ανάγκη ο «λαός» αναφέροντας παράλληλα ότι «μαζί θα πετύχουμε πολύ ωραία πράγματα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.