ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πιο παραγωγική συνεργασία με τον στρατό'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 'Πιο παραγωγική συνεργασία με τον στρατό'

Μεγάλη σημασία αποδίδει στη συνεργασία «κυβέρνησης» με τις «τ/κ δυνάμεις ασφαλείας» ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν προσθέτοντας ότι αυτή θα γίνει ακόμη πιο παραγωγική.

Σε χθεσινή (19/2) συνάντηση του με τον «διοικητή» των «τ/κ δυνάμεων ασφαλείας» Γιλμάζ Γιλντιρίμ, ο κ. Ερχιουρμάν, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, είπε ότι η «κυβέρνηση» του ανέλαβε τα ηνία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ότι θα είναι δύσκολη η «διακυβέρνηση» αλλά στο τέλος θα υπάρξουν επιτυχίες.

Είπε ακόμα ότι η «κυβέρνηση» και ο «στρατός» μαζί θα καταφέρουν να πετύχουν όσα έχει ανάγκη ο «λαός» αναφέροντας παράλληλα ότι «μαζί θα πετύχουμε πολύ ωραία πράγματα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE