Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ζευγάρι υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται, έναντι είκοσι πέντε ευρώ για κάθε σεξουαλική συνεύρεση.
Εκτός από το ζευγάρι, σε κατ΄οίκον περιορισμό έχουν τεθεί και δυο άνδρες οι οποίοι, σύμφωνα με τον Τύπο, είχαν πληρώσει για να συνευρεθούν με το κοριτσάκι, σε υπαίθρια περιοχή έξω από το χωριό.
Άλλες φορές, το ζευγάρι φέρεται να υποχρέωνε την κόρη του να εκδίδεται μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας. Το θύμα, με την βοήθεια ψυχολόγων, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του μάρτυρα και έδωσε επιπλέον στοιχεία, για την ασύλληπτη αυτή ιστορία, στους εισαγγελείς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις