Αναβολή της εκδίκασης έκδοσης του κύπριου χάκερ της Cablenet στις ΗΠΑ

Αναβολή της εκδίκασης έκδοσης του κύπριου χάκερ της Cablenet στις ΗΠΑ

Αναβολή για τις 27 Φεβρουαρίου πήρε η εκδίκαση του αιτήματος των αμερικανικών αρχών για έκδοση του 20χρονου Κύπριου φερόμενου ως χάκερ, που είχε συλληφθεί πέρσι σε σχέση με τις επιθέσεις στο δίκτυο της Cablenet στις ΗΠΑ.

Οι επιθέσεις είχαν γίνει το διάστημα 3 – 9 Μαϊου 2017, και είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του δικτύου παροχής υπηρεσιών διαδικτύου της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, με έδρα τη Λευκωσία.

Εναντίον του είχε καταχωρηθεί ποινική υπόθεση και είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, ωστόσο στη συνέχεια, και μετά το αίτημα για έκδοση του στις ΗΠΑ επανασυνελήφθη, και τελεί έκτοτε υπό κράτηση.

Ο 20χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε πραγματοποιήσει επιθέσεις και σε αμερικανικές εταιρείες, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση του αιτήματος έκδοσής του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE