Καταστροφή για τον Κουτίνιο

Καταστροφή για τον Κουτίνιο

Μία το λιγότερο άτυχη είναι η εβδομάδα που διάγει ο Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς πέρα από την απώλεια του αυτοκινήτου του, διαπίστωσε ότι και το σπίτι έχει γίνει λεία διαρρηκτών.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπαρτσελόνα για τους αγώνες του Champions League και επέλεξε να παραμείνει στην Βαρκελώνη, ωστόσο του βγήκε… ξινή η παραμονή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport, o Κουτίνιο επιστρέφοντας στο σπίτι με την οικογένειά του στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι διαρρήκτες το είχαν αδειάσει. Μάλιστα, η αστυνομία υποψιάζεται πως η κλοπή έγινε επ’αφορμής της ανακαίνισης που διεξάγεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο «εφιάλτης» ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί, διότι την επόμενη ημέρα όταν και επισκέφτηκε την Σαγράδα Φαμίλια πάρκαρε σε χώρο εκφόρτωσης με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να το μαζέψει με γερανό η τοπική αστυνομία.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE