ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση βιασμού 29χρονης - Υπό κράτηση λόγω παρέμβαση στη δικάσιμο

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση βιασμού 29χρονης - Υπό κράτηση λόγω παρέμβαση στη δικάσιμο

Στις 23 Φεβρουαρίου στο Κακουργιοδικείο Πάφου 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη 22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Κάτω Πάφο.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για σκοπούς ακρόασης για την 23η Φεβρουαρίου και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Σημειώνεται πως σε προηγούμενη δικάσιμο προστέθηκαν επιπλέον κατηγορίες από πλευράς της εκπροσώπου της κατηγορούσας αρχής, που αφορούν αδικήματα που φέρεται να διέπραξε ο 22χρονος μετά το βιασμό και αφορούν παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και παράβαση διατάγματος δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE