Αποκάλυψη – σοκ! «Έκατσα να χάσω για να μην πεθάνω»

Αποκάλυψη – σοκ! «Έκατσα να χάσω για να μην πεθάνω»

Για παιχνίδια στα οποία υπάρχουν σκιές έχουμε ακούσει πάρα πολλά, όμως λίγα είναι εκείνα για τα οποία βρέθηκαν παίκτες να ομολογήσουν πως όντως υπήρχε κάτι το μεμπτό.

Ένα από αυτά φρόντισε να το βγάλει στη φόρα μετά από πολλά χρόνια ο Ντόουγκλας Κόστα, με τον 27χρονο winger της Γιουβέντους και πρώην της Μπάγερν Μονάχου να παραδέχεται πως όταν ήταν παίκτης της Γκρέμιο (τη διετία 2008-2010) βρέθηκε στην αμήχανη θέση να μην…τα δώσει όλα για τη νίκη ώστε να μην πάθει κακό.

«Ήταν ένα ματς κόντρα στην Φλαμένγκο όταν ήμουν παίκτης της Γκρέμιο και το σκορ ήταν 1-1 στο τέλος του ημιχρόνου.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας έφτασε η είδηση πως με αυτό το αποτέλεσμα η Ιντερνασιονάλ θα ήταν πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Έπρεπε να παίξω για να μην νικήσω.

Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί», δήλωσε αρχικά ο Κόστα στο κανάλι του Youtube «Pilhado» για εκείνο το καθοριστικό ματς για το Brasileirão του 2009, και συνέχισε:

«Στο τέλος νίκησε 2-1 η Φλαμένγκο και ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Εάν μας είχε δοθεί εντολή να χάσουμε; Είναι φυσιολογικό οι διοικούντες μίας ομάδας να επισκέπτοντα τα αποδυτήρια, ειδικά πριν από ένα παιχνίδια τέτοιας σημασίας.

Η Φλαμένγκο διεκδικούσε τον τίτλο και το Μαρακανά ήταν γεμάτο. Μας είπαν ότι μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, ότι η ευθύνη ήταν δική μας.

Ότι αν νικούσαμε ο κόσμος θα καταλάμβανε την πίστα του αεροδρομίου και δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε.

Θα ήταν μία κηλίδα στην ιστορία της Γκρέμιο το να δώσει τον τίτλο στην Ιντερνασιονάλ. Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί…»

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ YOYTUBE «PILHADO»: 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht