Πρόσφερε τη φανέλα που φορούσε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (pic)

Πρόσφερε τη φανέλα που φορούσε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (pic)

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Απόστολος Γιάννου, προσφέρει τη φανέλα του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα του Charity Idols, τον διεθνή επιθετικό της ΑΕΚ Λάρνακας, Απόστολο Γιάννου.
O Απόστολος στέκεται δίπλα στον αγώνα της Χρυσής Χαλκιά και της οικογένειας της, που νοσηλεύεται στο Παίδων στην Αθήνα από την γέννηση της μέχρι και σήμερα και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Λεμεσού.
Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr

»Solidarity 4 Ever»
#apostolosgiannou #giannou #aeklarnakasfc #charityidolscyprus #chrysixalkia #charityidols #happycharity #solidarity4ever».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE