Σε εξέλιξη στο Προεδρικό η σύσκεψη για την νέα τουρκική Navtex

Σε εξέλιξη στο Προεδρικό η σύσκεψη για την νέα τουρκική Navtex

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:30 της Τρίτης 20/2 η σύσκεψη στο Προεδρικό, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τον χειρισμό του θέματος που προέκυψε με την ανανέωση του τουρκικής Navtex στην κυπριακή ΑΟΖ.


 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Γενικός Εισαγγελέας και άλλοι τεχνοκράτες και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα σήμερα το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε ήδη τηλεφωνικά για το θέμα της τουρκικής Navtex με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.