Τρελαίνει κόσμο η διεθνής Κύπρια παίκτρια (pic)

Τρελαίνει κόσμο η διεθνής Κύπρια παίκτρια (pic)

Η Κύπρια διεθνής ακραία της Ηλιούπολης ήταν η πρωτεργάτισσα της νίκης της ομάδας των νοτίων προαστίων με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η πρώην άσος των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σημείωσε 20 πόντους(17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που η Κωνσταντίνου αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια, μετά από την πρεμιέρα, τότε με τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πολυτιμότερη η Κωνσταντίνου

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE