«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

Μπορεί το άμεσο μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δείχνει ζοφερό, ωστόσο υπό διερεύνηση πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανότητα αλλαγής δεδομένων.

 

Πηγή του ThemaOnline σχολιάζοντας τη νέα παράνομη Navtex της Τουρκίας σε περιοχή που επηρεάζει άμεσα και το οικόπεδο ‘3’ (βλ. στόχο «Σουπιά»), έκανε λόγο για ενδεχόμενο αλλαγής των αρνητικών δεδομένων.

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’» ανέφερε με νόημα.

Σε διευκρινιστική ερώτηση έκανε λόγο για πολλές διπλωματικές επαφές με στόχο να διαφοροποιηθεί η στάση της Τουρκίας, ενώ αναφέρθηκε και σε ιταλικά διαβήματα προς την πλευρά της Τουρκίας, με στόχο το γεωτρύπανο της ENI να πιάσει δουλειά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.