Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Ρόμπιν Λουντ, ένας από τους στυλοβάτες του Τριφυλλιού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και σκόρερ του γκολ της χθεσινής νίκης κόντρα στην ΑΕΛ.
Ο Φινλανδός διεθνής δήλωσε άγνοια για το μέλλον του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού σε ερώτηση που του έγινε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τόνισε χαρακτηριστικά «Θα δούμε το καλοκαίρι. Είναι πολλά πράγματα που επηρεάζουν μια τέτοια απόφαση».
Πάντως, το γεγονός ότι ο Λουντ παρέμεινε στην ομάδα τον Ιανουάριο δε σημαίνει ότι θέλει να πράξει αναλόγως και το καλοκαίρι.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Φινλανδός έχει «ψαχτεί» για το εξωτερικό και ιδιαίτερα για την Αγγλία, καθώς φέρεται να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στην προοπτική του να παίξει στο Νησί. Άλλωστε, έχει ακουστεί ότι για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί ομάδες όπως η Μπρίστον Σίτι και η Γουλβς.
Ο Λουντ δεν ήθελε να φύγει τον Ιανουάριο (και) για εξωαγωνιστικούς λόγους, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Ωστόσο, το καλοκαίρι αποτελεί μια τελείως διαφορετική υπόθεση, αφού ο Φινλανδός δε φαίνεται να τρελαίνεται με την προοπτική της παραμονής στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την συνέχεια της καριέρας του.
Πηγή: www.sportdog.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com