ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θύμα κλοπής η σύζυγος μέλους του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Αντικείμενα συναισθηματικής αξίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θύμα κλοπής η σύζυγος μέλους του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ - Αντικείμενα συναισθηματικής αξίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θύμα επιδόξων διαρρηκτών έπεσε η σύζυγος του Χρήστου Πάλλη, μέλος του πολιτικού γραφείου του Συναγερμού στη Λευκωσίας.

Απίστευτο το θράσος οι κλέφτες έδρασαν γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης (20/01) έξω από σχολείο της Μακεδονίτισσας.

Οι δράστες έδρασαν μέσα σε λίγα λεπτά, σπάζοντας το τζαμί οχήματος και αρπάζοντας την τσάντα της γυναίκας.

Ο Χρήστος Πάλλης μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε πως αν και η ζημιά είναι μεγάλη, το μόνο που θέλει είναι οι θρασύτατοι διαρρήκτες να βρουν κάποιο τρόπο και να επιστρέψουν τις ταυτότητες και ό,τι σημαντικό περιείχε στην τσάντα της γυναίκας του.

«Δεν με νοιάζουν τα χρήματα παρά μόνο τα προσωπικά έγγραφα της οικογένειας μου. Στο πορτοφόλι της γυναίκας μας υπήρχε μια φωτογραφία η οποία για εμάς έχει συναισθηματική αξία» δήλωσε ο κ.Πάλλης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου. 

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος ανήρτησε το όλο περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε αυτούσια την  ανάρτηση του

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μην αφήνετε εκτεθειμένα αντικείμενα στο αυτοκίνητο για να μην την πάθετε!!Δέστε τι έγινε στο όχημα της γυναίκας μου ενώ κατέβηκε να πάρει το μωρό από το σχολείο πριν λίγο μπροστά από το Β Δημοτικό Μακεδονίτισσας μέσα σε 3 λεπτά!!
Παρακαλώ τους <Μάγκες> που το έκαναν να κρατήσουν όλα τα λεφτά και αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια ας βρουν τον τρόπο να μας επιστρέψουν ότι δεν τους είναι χρήσιμο, ταυτότητες άδεια οδηγού, φωτογραφίες καθώς και το κινητό!!
Αν δεν τα επιστρέψουν να ξέρουν ότι θα ψάξω να τους βρω να γνωριστούμε από κοντά!!
Παρακαλώ όποιος τυχών γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία Αγίου Δομετίου παρακαλώ!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE