Ακόμη τρολάρουν την κακοκαιρία της Λεμεσού – Βγήκε για 'μπάνιο' στη κακοκαιρία! VIDEO

Ακόμη τρολάρουν την κακοκαιρία της Λεμεσού – Βγήκε για 'μπάνιο' στη κακοκαιρία! VIDEO

Οι πρωτοφανής πλημμύρες και οι ζημιές που προκάλεσαν στην Λεμεσό, έχουν γίνει θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή.

Το τρολάρισμα της κακοκαιρίας που ‘έπνιξε’ ολόκληρη την Λεμεσό στις βροχές, δεν έχει τελειωμό, έτσι και η γνωστή σελίδα στο Facebook, ‘I love Cyprus ΡΕ’, σχολίασε με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο, την κατάσταση.

Στην εν λόγω σελίδα λοιπόν, δημοσιεύθηκε βίντεο όπου ένας νεαρός ντύνεται για παραλία και κάθετε με την καρεκλίτσα του μπροστά από ποταμό, απολαμβάνοντας την θέα!

Ο... λουόμενος λοιπόν, έβαλε γυαλιά ηλίου, έβαλε μαγιό, πήρε και το αντηλιακό του και βγήκε για 'μπάνιο' στην κακοκαιρία!

Πατήστω ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.